fbpx

Servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție Bacău – Neamț

Oferta verii: Prețuri speciale pentru serviciul de Dezinsecție Ploșnițe

Scapă eficient și în siguranță de ploșnițele care ți-au invadat locuința. Îți oferim garanție indiferent de gradul de infestare, doar în condițiile respectării procedurilor.

Iată oferta:

 • garsonieră: 200 lei
 • apartament 2 camere: 250 lei
 • apartament 3 camere: 300 lei
 • apartament 4 camere: 350 lei
 • case (în oraș sau aflate la o distanță de max. 10 km): prețul se negociază

BONUS! Oferim 20% REDUCERE, dacă serviciul de dezinsecție ploșnite este achiziționat de doi proprietari din același bloc/case alăturate.

Despre infestarea locuințelor cu ploșnițe

Plosnita de pat reprezinta una dintre cele mai periculoase vietuitoare din tara noastra, raspandirea ei este rapida, iar lupta impotriva ei este acerba. Din pacate, numarul invaziilor plosnitelor s-a inmultit considerabil in ultima perioada.
Trebuie stiut ca aparitia acestor daunatori nu are legatura cu lipsa curateniei din spatiul respectiv. Principalul mod de infestare a unui spatiu cu plosnite de pat este prin aducerea acestora din exterior in interior. De exemplu: prin intermediul bagajelor, hainelor sau a altor obiecte ce au stat intr-un spatiu infestat cu plosnite. 

Informatii despre Plosnita de pat
Plosnitele au intre 4 si 8 mm lungime, iar culoarea lor este de la rosu-ruginiu pana la maro inchis. Antele si piciarele sunt de culoare galbuie, iar corpul este aplatizat dorsoventral (spatele si abdomenul).
Plosnita de pat nu poate zbura!
Plosnita de pat se incadreaza atat ca parazit, cat si ca daunator pentru igiena. Pe timpul noptii, ele ies din ascunzatori si se hranesc cu sangele oamenilor.
 Capacitatea de aplatizare (care ajuta la adapostirea in locuri greu accesibile: crapaturi in mobilier sau perete, plinte, canapele, cusatura salteleor sau a hainelor, sub mocheta/covor/in pardoseala);
Sunt insecte hematofage nocturne(adica noaptea se hranesc cu sange). Acest aspect este foarte important, deoarece muscatura de plosnita poate declansa alergii periculoase.

Reproducere
Intr-o perioada in care temperatura atinge 17 grade Celsius, posnita are nevoie de aproximativ 16 Saptamani pentru a se dezvolta complet (de la ou la adult). Pe cand, daca temperatura ajunge pana la 27 de grade Celsius, plosnitele se pot dezvolta complet in doar 6 Saptamani.
Ouale sunt depuse pe haine, canapele, draperii, plinte, in spatele tablourilor sau in crapaturi. Ele sunt lipite in locul de clocire printr-o secretie solubila in apa.

Muscatura plosnitei
Plosnitele nu raspandesc si nu cauzeaza boli oamenilor, dar muscatura acestora poate provoca niste reactii alergice, mai mult sau mai putin grave.
Daca o plosnita decide sa va atace, veti observa de-abia dimineata semnele atacului datorita unui tip de analgezic din saliva lor. De cele mai multe ori, plosnita nu reuseste sa nimereasca un vas de sange din prima incercare si de aceea veti observa mai multe muscaturi pe corpul dumneavoastra.

Cum identificam infestarea cu Plosnite:

 • Identificarea plosnitei: examineaza saltelele, lenjeria de pat, cearceafurile, traversele, tablia patului pentru a vedea daca exista insecte de culoare rosu-brun sau mici punctisoare alb-galbui de forma ovala.
 • Cauta urme lasate de plosnite: acestea pot lasa in urma mici pete rosii de sange sau pete maro de excremente.
 • Verifica-ti pielea: muscaturile plosnitelor pot fi cel mai evident semn al unei infestari.

Combaterea plosnitelor
Combaterea unei invazii cu plosnite pe cont propriu este extrem de dificila, daca nu chiar imposibila.
Un tratament corect si eficient cu insecticide se efectueaza in minim 3 etape si trebuie repetat din 7-10 zile in 7-10 zile pana la eradicarea completa a plosnitelor.

_________________________________

Mai bine prevenim, decât să combatem! Plecând de la această idee, am înființat serviciul de deratizare, dezinfecție și dezinsecție (DDD) dedicat persoanelor fizice și juridice din județele Bacău – Neamț și nu numai, la cerere putem realiza acțiuni în toată țara.

În acest sens, societatea noastră deține toate autorizațiile necesare (de la DSP, DSV, Primărie, Poliție etc.). Am implementat sistemul de management al calității și sistemul de management al mediului conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 și respectiv SR EN ISO 14001:2005.

Personalul calificat deține atestate profesionale, emise de organele competente, și este instruit periodic. Folosim doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății, astfel încât să executăm servicii DDD de cea mai înaltă calitate și în deplină siguranță.

Mai jos poți afla mai multe detalii despre serviciile noastre de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în județele Bacău – Neamț – Iași.

Servicii de deratizare în județele Bacău – Neamț

Servicii de dezinfecție în județele Bacău – Neamț

Servicii de dezinsecție în județele Bacău – Neamț

Cere o ofertă

  Serviciile noastre

  Curățenie, Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare

  Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

  Recomandă:
  Telefon Personalizat