fbpx

Servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție Bacău – Neamț – Iași

Mai bine prevenim, decât să combatem! Plecând de la această idee, am înființat serviciul de deratizare, dezinfecție și dezinsecție (DDD) dedicat persoanelor fizice și juridice din județele Bacău – Neamț – Iași și nu numai, la cerere putem realiza acțiuni în toată țara.

În acest sens, societatea noastră deține toate autorizațiile necesare (de la DSP, DSV, Primărie, Poliție etc.). Am implementat sistemul de management al calității și sistemul de management al mediului conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 și respectiv SR EN ISO 14001:2005.

Personalul calificat deține atestate profesionale, emise de organele competente, și este instruit periodic. Folosim doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății, astfel încât să executăm servicii DDD de cea mai înaltă calitate și în deplină siguranță.

Mai jos poți afla mai multe detalii despre serviciile noastre de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în județele Bacău – Neamț – Iași.

Servicii de deratizare în județele Bacău – Neamț – Iași

Servicii de dezinfecție în județele Bacău – Neamț – Iași

Servicii de dezinsecție în județele Bacău – Neamț – Iași

Cere o ofertă

Ne poți contacta prin formularul de mai jos sau suna direct la 0755 531 368.

    Serviciile noastre

    Curățenie, Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare

    Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

    Recomandă:
    Telefon Personalizat