fbpx
curățenie spații comerciale bacău

Despre noi

14 ani de experiență

Suntem foarte buni în ceea ce facem și nu ne sfiim să o spunem și să o demonstrăm. Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

Prioritatea noastră este de a oferi clienților noștri cel mai ridicat nivel al serviciilor, motiv pentru care folosim programe de control al calității, care includ și inspecția la fața locului. Activitatea echipelor noastre este permanent monitorizată, pentru a ne asigura că cei care apelează la noi vor fi pe deplin satisfăcuți de rezultatul muncii noastre.

Transparență, discreție, profesionalism

Punem accent îndeosebi pe comunicarea transparentă cu clientul nostru, astfel încât să ne asigurăm că toate cerințele sale vor putea fi respectate. De asemenea, oferim discreție totală, angajații noștri fiind instruiți în acest sens.

În ceea ce privește echipamentele și materialele folosite, acestea sunt toate de uz profesional, astfel încât facem față celor mai provocatoare spații, fie locuințe, fie spații comerciale, cabinete medicale/clinici.

Serviciile noastre

Curățenie, Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare

Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

Recomandă:
Telefon Personalizat