fbpx
curățenie spații comerciale bacău

Servicii Bacău


Servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție

Mai bine prevenim, decât să combatem! Plecând de la această idee, am înființat serviciul de deratizare, dezinfecție și dezinsecție (DDD) dedicat persoanelor fizice și juridice din Bacău.

Servicii de deratizare în Bacău

Servicii de dezinfecție în Bacău

Servicii de dezinsecție în Bacău


Servicii de curățenie și igienizare

Acasă sau la birou, peste tot avem nevoie de un mediu curat și igienizat pentru a ne desfășura activitatea în condiții optime și pentru a avea o stare de spirit foarte bună. Nimic nu se compară cu mirosul proaspăt dintr-o încăpere, cu ordinea și plăcerea de privi în jurul tău și a vedea că totul sclipește.

Servicii de curățenie locuințe Bacău

Servicii de curățenie spații comerciale Bacău


Servicii de mentenanță locuințe

În orice casă există câte o priză lipsă sau care nu funcționează cum trebuie, un bec care filează, o baterie de chiuvetă care te lasă când ți-e lumea mai dragă. De cele mai multe ori, amânăm rezolvarea acestor mici, dar importante, probleme, pentru că nu găsim niciun specialist care să vină la noi acasă, pentru lucrări mici.

Servicii mentenanță instalații electrice Bacău

Servicii de mentenanță instalații sanitare Bacău


Lucrări de construcții în Bacău

Dacă ești în căutarea unei firme ce realizează lucrări de construcții în Bacău ai ajuns unde trebuie. Propas are o echipă completă de specialiști și meșteri serioși.

Lucrări de construcții


Servicii de zugrăvit

Ar cam fi timpul să dai o mână de var, nu-i așa? Pe lângă aspectul frumos pe care îl oferă spațiului, varul are, în primul rând, rol de igienizare. De aceea, la o anumită perioadă de timp este bine să ne îngrijim pereții cu un var de calitate și să aplicăm mici reparații, dacă sunt necesare.

Servicii de zugrăvit Bacău

Recomandă:
Telefon Personalizat