fbpx

Servicii de curățenie și igienizare Bacău

Acasă sau la birou, peste tot avem nevoie de un mediu curat și igienizat pentru a ne desfășura activitatea în condiții optime și pentru a avea o stare de spirit foarte bună. Nimic nu se compară cu mirosul proaspăt dintr-o încăpere, cu ordinea și plăcerea de privi în jurul tău și a vedea că totul sclipește.

Dar știm că o curățenie făcută ca la carte înseamnă timp pe care trebuie să  îl ai la dispoziție. Aici intervenim noi, o firmă de curățenie ce oferă servicii profesionale în Bacău! Cu un raport calitate-preț excelent, PROPAS vă oferă servicii complete de curățenie și igienizare, atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale (birouri, magazine etc.), ori cabinete medicale/clinici.

Tu alegi când vrei să venim să facem totul lună. Poți să îți iei câteva ore libere, cât timp echipa noastră se ocupă de curățenie, poți alege să rămâi, pentru noi este bine oricum. Respectăm cu sfințenie intervalul orar solicitat.

Mai jos poți afla mai multe detalii despre serviciile noastre de curățenie și igienizare în Bacău.

Servicii de curățenie locuințe Bacău

Servicii de curățenie spații comerciale Bacău

Cere o ofertă

    Serviciile noastre

    Curățenie, Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare

    Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

    Recomandă:
    Telefon Personalizat