fbpx

Servicii de zugrăvit Bacău

Ar cam fi timpul să dai o mână de var, nu-i așa? Pe lângă aspectul frumos pe care îl oferă spațiului, varul are, în primul rând, rol de igienizare. De aceea, la o anumită perioadă de timp este bine să ne îngrijim pereții cu un var de calitate și să facem mici reparații, dacă sunt necesare.

Dacă ești în căutarea unui zugrav bun în Bacău ai ajuns unde trebuie. Indiferent că dorești doar să reîmprospătezi culoarea pereților, fie că vrei să o schimbi de tot în cadrul unor lucrări de renovare mai ample, Propas are echipa ideală de meșteri zugravi.

Suntem mereu la curent cu noutățile din domeniul de design interior, în ceea ce privește culorile de sezon & tehnicile moderne de văruire, așa încât ne putem plia pe orice dorință a clientului. Concret, iată ce îți oferim în cadrul serviciilor de zugrăvit:

 • mici reparații, gletuire;
 • reîmprospătarea culorii sau schimbarea acesteia;
 • aplicarea elementelor decorative (borduri, margini);
 • aplicare Stucco Veneziano;
 • finisaje de excepție, în funcție de stilul abordat în fiecare spațiu.

Solicită o estimare GRATUITĂ sau rezervă o întâlnire. Te vom vizita în scurt timp cu echipa noastră!

Cere o ofertă

  Serviciile noastre

  Curățenie, Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare

  Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

  Recomandă:
  Telefon Personalizat