fbpx
electrician bacău

Rezolvăm orice problemă electrică

Uneori, pentru o problemă electrică considerată minoră, dar care ție îți dă toată ziua peste cap, faci eforturi și mai mari să găsești un electrician Bacău, care să vină să o rezolve, pentru că cei mai mulți sunt ocupați cu proiecte mai ample.

Electrician Bacău – orice problemă ai, noi te putem ajuta

Din lipsă de timp sau pur și simplu pentru că nu ne putem pricepe chiar la toate, avem nevoie de ajutor pentru în anumite situații care apar de nicăieri. În cadrul serviciilor de instalații electrice, PROPAS vă furnizează un electrician în Bacău,  care vă poate ajuta cu:

  • instalarea/înlocuirea prizelor;
  • instalarea/înlocuirea lustrelor, veiozelor și a altor sisteme de iluminat;
  • schimbarea/repararea instalației electrice;
  • schimbare/instalare panouri electrice;
  • schimbare becuri etc.
electrician Bacău
Orice problemă electrică este importantă pentru noi.

Echipa noastră este formată din electricieni cu experiență, dispuși să vă ajute în cazuri de urgențe, dar și să vă ofere consiliere cu privire la lucrări electrice de amploare.

Serviciile noastre de mentenanță a instalațiilor electrice sunt disponibile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Pentru ca deranjul să fie cât mai mic, serviciile noastre se desfășoară ținând cont de intervalul orar solicitat.

Solicită o estimare GRATUITĂ sau rezervă o întâlnire. Te vom vizita în scurt timp cu echipa noastră!

Contact: 0758 587 979

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Despre Propas

Avem o experiență bogată (activăm din 2006) în domeniul serviciilor de curățenie, dezinsecție, dezinfecție  și deratizare, dar și pe partea de renovări (zugrăvit, mici reparații), respectiv mentenanță a locuințelor, așa încât putem spune cu toată sinceritatea că echipa noastră este pregătită pentru orice provocare.

Prioritatea noastră este de a oferi clienților noștri cel mai ridicat nivel al serviciilor, motiv pentru care folosim programe de control al calității, care includ și inspecția la fața locului. Activitatea echipelor noastre este permanent monitorizată, pentru a ne asigura că cei care apelează la noi vor fi pe deplin satisfăcuți de rezultatul muncii noastre.

Recomandă: