fbpx
instalator bacău

Instalator Bacău – meșterul în care ai încredere

Cine spune că e ușor să găsești un intalator care să vină fix când ai o urgență, probabil nu avaut niciodată o urgență cu adevărat :). Când timpul te presează și nu găsești pe nimeni dispus să vină „doar pentru atât”, atunci cu siguranță îți vei aminti de noi, atunci când cauți un instalator în Bacău.

Instalator Bacău – cu Propas, treaba e ca și făcută

Cel mai neplăcut moment este să te lase baterie de la chiuvetă chiar dimineața când te pregătești pentru muncă sau copilul pentru școală și ești obligat să închizi apa până când găsești o modalitatea de a o schimba. Iată cu ce te putem ajuta pe partea de servicii mentenanță instalații sanitare:

  • instalare/schimbare baterii chiuvete/cadă (inclusiv instalare capuri de duș);
  • desfundări WC-uri;
  • mici reparații la sistemul de instalații sanitare (schimbare țevi);
  • instalare/schimbare chiuvete, căzi, WC-uri;
  • instalare mașini de spălat rufe și/sau uscătoare de rufe;
  • instalare mașini de spălat vase etc.
instalator bacău

Serviciile noastre de mentenanță a instalațiilor sanitare sunt disponibile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Pentru ca deranjul să fie cât mai mic, serviciile noastre se desfășoară ținând cont de intervalul orar solicitat.

Solicită o estimare GRATUITĂ sau rezervă o întâlnire. Te vom vizita în scurt timp cu echipa noastră!

Contact: 0758 587 979

Garanția lucrării

Utilizăm programe de control al calității, care includ și inspecții la fața locului, de aceea activitatea este permanent monitorizată pentru a se interveni prompt în orice situație.

Ca urmare a activității depuse, a tehnologiilor moderne, am dezvoltat colaborări și cu firme de renume. Avem contracte inclusiv cu instituții ale statului. Lumea are încredere în noi și asta ne face să fim mereu cei mai buni.” (Ion Pascaru, manager SC Propas SRL)

Asigurăm, totdodată, confidențialitate, respect, intimitate, principalele calități care definesc personalul de la Propas.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă:
Telefon Personalizat