fbpx
curățenie spații comerciale bacău

Servicii profesionale de curățenie pentru companii

Pentru a asigura un mediu prielnic de lucru angajaților, primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere este buna igienizare și curățenia la locul de muncă. Dacă ești în căutarea unei firme profesioniste pentru curățenie spații comerciale Bacău, e bine că ne-ai găsit pe noi :).

Profesioniștii din echipa noastră au la îndemână cele mai noi tehnologii pentru curățarea și igienizarea spațiilor comerciale și clădirilor de birouri din Bacău. Oferim aceste servicii pentru:

  • curățenie clădiri de birouri;
  • curățenie cabinete medicale și clinici;
  • curățenie reprezentanțe și puncte de lucru;
  • curățenie agenții;
  • curățenie supermarketuri, magazine alimentare și non-alimentare;
  • curățenie bănci, instituții financiare;
  • curățenie instituții publice etc.
curățenie spații comerciale bacău

Curățenie spații comerciale Bacău

Propas, firmă curățenie Bacău, vă asigură servicii complete: de la spălat și curățat geamuri, pardosele, mochete și covoare, băi și suprafețe fără urme și microbi, fără pânze de paianjen la colțuri, uși, tocuri, balustrade și piese de mobilier șterse de praf și mizerie. Lucrăm cu cele mai noi tehnologii și echipamente, atât pe partea de curățenie, cât și pe tot ce înseamnă dezinfecție, dezinsecție și deratizare, unde substanțele folosite au o prevalență îndelungată, fie că vorbim de case sau apartamente, fie că aceste servicii sunt prestate pentru persoane juridice (bănci, fabrici, birouri, hale de producție, sedii de firmă, reprezentanțe auto, unități de producție alimentară și farmaceutică etc).

Produsele de curățare provin de la cele mai renumite firme în domeniu și asigură o calitate foarte bună a serviciilor oferite. Mai mult, acolo unde este nevoie, la cererea clientului, firma asigură chiar și servicii de lăcătușerie, vopsitorie, reparații electrice și instalații sanitare sau orice fel de altă mentenanță în domeniu.

curățenie spații comerciale bacău

„Am fost certificați ISO 9001 și ISO 14001, două standarde pe calitate și pe management. Ne-am mărit și echipa, avem în jur de 80 de angajați. Lucrăm și la înălțime, pentru că facem curățenie, inclusiv și după construcție. Oriunde e nevoie de curățenie suntem și noi. Unde am intrat noi o dată și am făcut curățenie, altcineva nu mai intră. Asta ne-au dovedit-o clienții noștri. Ei sunt cea mai bună carte de vizită pentru noi. Suntem oriunde este nevoie de noi. La nevoie, suplimentăm echipele de lucru, suntem disponibili pentru toată lumea. Ca urmare a activității depuse, a tehnologiilor moderne, am dezvoltat colaborări și cu firme de renume. Avem contracte inclusiv cu instituții ale statului. Lumea are încredere în noi și asta ne face să fim mereu cei mai buni.” (Ion Pascaru, manager SC Propas SRL)

Pentru ca deranjul să fie cât mai mic, serviciile de curățenie și igienizare se desfășoară ținând cont de intervalul orar solicitat. Astfel, în momentul începerii lucrului, birourile vor avea un aspect îngrijit și ordonat. Vă garantăm maximă confidențialitate cu privire la lucrările realizate în birourile și spațiile comerciale.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă: