fbpx

Servicii deratizare Bacău. Mai bine previi, decât să combați

Serviciul de deratizare Bacău presupune totalitatea măsurilor luate pentru combaterea rozătoarelor periculoase, din punct de vedere sanitar, pentru om (acestea pot transmite o serie de boli, precum hantavirusul, coriomeningita limfocitară, leptospiroză etc.). Mai exact, deratizarea este necesară atunci când avem probleme cu șoarecii sau șobolanii.

deratizare bacău

Deratizare Bacău – prevenția este întotdeauna cea mai bună armă împotriva dăunătorilor

Firma noastră, Propas, activează în domeniul curățeniei și serviciilor DDD încă din anul 2006. Deținem toate autorizațiile necesare (de la DSP, DSV, Primărie, Poliție etc.).

De asemenea, am implementat sistemul de management al calității și sistemul de management al mediului conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 și respectiv SR EN ISO 14001:2005.

Personalul calificat deține atestate profesionale, emise de organele competente, și este instruit periodic. Folosim doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății, astfel încât să executăm serviciul de deratizare Bacău de cea mai înaltă calitate și în deplină siguranță.

deratizare bacău

Ce presupune, concret, deratizarea?

Deratizarea reprezintă toate măsurile luate împotriva dăunătorilor, așa cum sunt șoarecii sau șobolanii, purtători de boli care ne pot fi, uneori, chiar fatale. Având în vedere că aceste specii de animale sunt recunoscute pentru capacitatea lor rapidă de reproducere, dacă nu se iau măsuri din timp, populația lor poate crește, devenind incontrolabilă. Prin urmare, sănătatea oamenilor poate fi pusă în pericol.

Printre cele mai grave afecțiuni pe care aceste rozătoare le pot transmite sunt: antrax, icter infecțios, rabie ș.a.

În afară de aspectele legate de sănătate, rozătoarele pot provoca și mari pagube materiale. Întrucât incisivii le cresc constant, aceste animale trebuie să roadă non-stop, orice au la dispoziție. Desigur, riscurile ca populația de rozătoare să crească sunt mai mari în cadrul spațiilor agroalimentare, dar nu se limitează doar acolo. Subsolurile blocurilor, hale industriale, depozite, toate au nevoie de servicii deratizare Bacău pentru a ține sub control populația de rozătoare.

Care este cel mai bun moment pentru deratizare?

Acolo unde riscul ca rozătoarele să se înmulțească peste măsură, deratizarea trebuie făcută pe parcursul întregului an, conform legii:

„Ordinul MS nr. 536/1997 – prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.”

Pentru programări ne puteți 🤙 suna la 0758 587 979!

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă:
Telefon Personalizat