fbpx
dezinsecție brașov

Servicii dezinsecție Brașov. Scapă ușor de insecte și acarieni

Propas este o firmă cu activitate încă din anul 2006, care oferă servicii dezinsecție în Brașov, precum și servicii de deratizare și dezinfecție, folosind doar produse profesionale, certificate. Acestea nu sunt periculoase pentru om sau animalele de companie.

Servicii dezinsecție Brașov

Locuințele noastre pot fi un habitat ideal și pentru vietăți mai puțin „drăguțe”, care ne pot afecta calitatea vieții și ne pot cauza și pagube materiale. Vorbim, aici, despre insecte precum țânțari, molii, acarieni, păianjeni, căpușe, purici ș.a.

Desigur, dintre toate, probabil gândacii de bucătărie ne stârnesc cel mai mult dezgustul și sunt purtători de microorganisme patogene, care ne pot îmbolnăvi (afecțiuni gastrointestinale, viermi paraziți, afecțiuni pe fond alegric, precum urticarie, astm bronșic etc.).

Ideal ar fi ca dezinsecția să o faceți cu ajutorul unei firme autorizate și nu folosind diverse substanțe, otrăvuri care vă pot afecta și pe voi/animalele de companie sau mediul înconjurător.

Noi utilizăm doar substanțe autorizate și certificate MS și tehnici de ultimă generație pentru a combate insectele dăunătoare, în funcție de amploarea problemei și de tipul de insecte.

De câte ori se recomandă dezinsecția?

„Ordinul MS nr. 536/1997 – prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.”

Pentru programări ne puteți 🤙 suna la 0758 587 979!

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă:
Telefon Personalizat