fbpx
zugrav bacău

Zugrav Bacău – e timpul să văruiești, nu?

Ai achiziționat un apartament, dar culoare pereților nu e neapărat pe gustul tău? Au cam trecut ceva ani de la ultima zugrăveală serioasă? Sau poate ai un spațiu comercial care ar merita o nouă mână de var sau un cabinet medical care trebuie igienizat si văruit? Dacă ești în căutarea unui zugrav în Bacău, ne-ai nimerit la fix.

Zugrav Bacău – orice idee este posibilă, cu meșterul potrivit

Doar un var alb sau stucco veneziano? Indiferent care sunt cerințele tale în materie de zugrăveală, meșterii noștri îți vor îndeplini dorința.

Suntem mereu la curent cu noutățile din domeniul de design interior, în ceea ce privește culorile de sezon & tehnicile moderne de văruire, așa încât ne putem plia pe orice dorință a clientului. Concret, iată ce îți oferim în cadrul serviciilor de zugrăvit:

  • mici reparații, gletuire;
  • reîmprospătarea culorii sau schimbarea acesteia;
  • aplicarea elementelor decorative (borduri, margini);
  • aplicare Stucco Veneziano;
  • finisaje de excepție, în funcție de stilul abordat în fiecare spațiu.
zugrav bacău

Mai mult decât atât, poți opta pentru serviciile de zugrăvit în timpul planificat pentru concediu. Astfel, înainte să-ți iei binemeritatele zile de vacanță, discutăm despre ce vrei și cum vrei să fii făcut, iar când vii acasă vei găsi totul proaspăt văruit, mobila aranjată la loc, curățenie sclipitoare.

Garantăm pentru calitatea serviciilor & produselor noastre, profesionalismul și discreția echipei Propas.

Serviciile noastre de zugrăvit sunt disponibile atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Pentru ca deranjul să fie cât mai mic, serviciile noastre se desfășoară ținând cont de intervalul orar solicitat.

Solicită o estimare GRATUITĂ sau rezervă o întâlnire. Te vom vizita în scurt timp cu echipa noastră!

Contact: 0758 587 979

Garanția lucrării

Utilizăm programe de control al calității, care includ și inspecții la fața locului, de aceea activitatea este permanent monitorizată pentru a se interveni prompt în orice situație.

Ca urmare a activității depuse, a tehnologiilor moderne, am dezvoltat colaborări și cu firme de renume. Avem contracte inclusiv cu instituții ale statului. Lumea are încredere în noi și asta ne face să fim mereu cei mai buni.” (Ion Pascaru, manager SC Propas SRL)

Asigurăm, totdodată, confidențialitate, respect, intimitate, principalele calități care definesc personalul de la Propas.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă:
Telefon Personalizat